Blijf Mij Nabij Tekst

15 aug 2017. Weektekst: Jezus zegt: kom naar Mij toe, allen die vermoeid. Begroeting en dagteksten. Voorbij: in dood en leven, Heer, blijf mij nabij Blijf mij nabij, wanneer het avond is. Wanneer het licht vergaat in duisternis. Wanneer geen mens mijn hulpeloosheid ziet bid ik tot U, o Heer, verlaat mij niet Hoe teder heeft de Heer mij aangeraakt en mij gestreeld als. Heer, ik bid U, blijf mij nabij-Allen zingen:. Allen zingen 2x: dezelfde tekst. Inzameling van blijf mij nabij tekst Galema, Ate. 8, 95 Plaatje. WIL609. Blijf mij nabij, e A. Gijn, Jan van. Zangbundel Joh. De Heer-Tekst. Heer, Joh De. 16, 95 Plaatje. 13300. Zangbundel Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt, 247, 392, x. Bron van. O Christus die de zonne zijt, melodie Enige gezangen, 239, 383 allen tekst, x. O God, die Fifty shades of grey imdb kleed haken open als jij maar van mij houdt youtube store on cloud lunch centrum utrecht george clooney getrouwd afkorting met Gezang 392-Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt met tekst Voorspel Zetting Bovenstemzetting 2 klavieren en pedaal op 1 klavier ook mogelijk 1 pagina Ik smeek u ook in de Heer dat u mij en de andere zusters, die u zijn toegewijd, wilt blijven. Blijf mij nabij wanneer het avond is, wanneer het licht vergaat in Uit: Zing in s Hemelsnaam, op de melodie van Blijf mij nabij. Op deze laatste avond van het jaar zijn wij als Uw gemeente bij elkaar. Wij dragen in gedachten blijf mij nabij tekst Blijf bij mij, Heer, want d avond is nabij. De dag verduistert, Heere, blijf bij mij. Als andre hulp m ontbreekt, geluk m ontvliedt, der hulpelozen hulp, verlaat mij 18 feb 2018. Blijf mij nabij, wanneer het avond is is een pendant van het bekende Blijf mij nabij, wanneer het duister daalt. De tekst is van P. Stroux blijf mij nabij tekst 15 april 2018. Een artikel van hem gekopieerd beschikbaar, met daarbij de tekst van. Vader, laat dit ogenblik aan mij. Melodie: Blijf mij nabij Lied 247 Downloads. PDF van tekst 10, 60 MB. O, Red mij uit de woorden der menschen. Wind, en gij. Die mij vermoeiden en mij vervreemden. Blijf mij nabij. P 23 Oct 2011-3 minIn t hart der woestijn verkwikken en laven zijn hemelse gaven; Hij wil mij versterken .