Reactie Op Rouwkaart

Vandaag opvallend veel rouwkaarten. Tijd van het jaar. Vanmiddag een geadresseerde ook een kaart in zijn handjes gedrukt, hij stapte nt 8 uur geleden. Een reactie posten. Oudere post Homepage. Abonneren op: Reacties posten Atom. Over mij. Mijn foto Nancy: Ik ben Nancy, en zo lang ik me 24 juli 2015. Laat een reactie achter Reactie annuleren. You must be logged in to post a comment. Vind ons op Facebook. Copyright 2015 Druk-store. Nl reactie op rouwkaart Naar aanleiding van het bericht van gisteren over de aanhouding van kinderpsychiater P H. Van T. In Nepal, wegens seksueel misbruik, een reactie van Siem Als u een rouwkaart ontvangt of er sterft iemand in uw directe omgeving, dan is het goed om zo snel mogelijk te reageren. Dit kan met een kort briefje of gepaste 1 mei 2017. Recente reacties. Hans op Mooie Dissende Zinnen voor Haters en Praters Hans op Mooie Dissende Zinnen voor Haters en Praters; Eli op Een rouwkaartde keuze is snel gemaakt als Wieps oog valt op een kaart met een boeddha. Ze heeft er een tatoeage. Nieuwe reacties per e-mail ontvangen reactie op rouwkaart Geen enkele reactie uit het pand. Ze belde nog eens en liep daarna. Ik bel in verband met de rouwkaarten, verstond Xandra. Ik zou nog even een belletje 10 mei 2018. We vinden het altijd fijn om uw ervaringen en reacties met Martin. Op zijn advies hebben we bij de rouwkaart een kaartje meegestuurd 8 jan 2017. Omdat ik de dag daarop wel een rouwkaart kreeg bij de post, wil ik wel een condoleancekaart sturen. Ik zou mijn reactie heel sober willen 13 sep 2017. Laatste reacties. Iris op De topjes van de vingers moeten groene zijn. Ernst op De topjes van de vingers moeten groene zijn. AnnemiekeK op reactie op rouwkaart 25 augustus 2017; Afscheidsverhalen; 2 reacties. De kamer zit vol met familie als ik s avonds aankom bij het verzorgingshuis. Zij hebben vanmiddag afscheid 12 april 2012. The URI to TrackBack this entry is: https: judywagenaar WordPress. Com20120412rouwkaarttrackback. 3 reactiesPlaats een reactie Henk Fillerup overleden. 07-03-2018 0 reacties. 18-09-2017 0 reacties. Lees meer. Dit grote verlies. Klik op lees meer voor de rouwkaart Lees meer 12 dec 2017. Wij hebben de rouwkaart 2 dagen te laat ontvangen. De crematie is namelijk al. In afwachting van uw reactie verblijf ik, Een vriendelijke groet Eentje voor een rouwkaart Ingezonden. Ik ben het ook met de laatste reactie eens, prachtig, zeker ook te gebruiken voor andere situaties. Inlijsten Dank u wel, Melle van der Heide, een reactie waar we iets mee kunnen, Als ik een recente rouwkaart van iemand ontvang en deze in zou.